13 Eylül 2012 Perşembe

2012-2013 Sonbahar-Kış Sezonu Oje Trendleri

Yıllar geçtikçe oje tercihleri de cesurlaşmaya başlıyor. Eskiden french-beyaz-kırmızı arasında gidip gelirken özellikle son 2 sezondur yaz aylarında tırnaklar rengarenk! Bu yaz da su yeşiline, cıvıl cıvıl okyanus mavilerine, fuşyalara doyduk, tırnakları yeterince şenlendirdik.

Havaların soğuduğunu yavaştan hissetmeye, hırkaları dolaplardan çıkarmaya başladık. Sonbahar demek biraz hüzün, biraz sadelik mevsimi demek. Bu da tırnaklara yansıyor haliyle. Sezonun oje trendlerine birlikte göz atalım ne dersiniz?

Öncelikle soğuk ve kuru havalar bizi beklediğinden haftada bir peeling yapmayı, yanınızda iyi bir nemlendirici bulundurmayı ihmal etmeyin. Hala manikürünü kuaför ellerine bırakanlar için evde pratik manikür yazısı da şurada.




Bej Rengi: Yanlış okumadınız! Bej rengi, krem gibi nude tonları son yıllarda dudaklarda pek sever olduk. Sadeliği, doğallığı simgelediğini düşündüğüm bej rengini bu kış tırnaklarda çok göreceğiz.




Füme: Ne gri, ne siyah. İkisi arasında kalan asil bir renk füme. Boğazlı simsiyah kazaklarla mükemmel gideceğinden şüphe yok.




Bordo: Klasik nar kırmızısını biraz koyulaştıralım, adeta asalet timsali olan bordoyu yakalayalım. Her kıyafetle de pek güzel gidiyor. Ben kışın depresyona falan girmem her daim renkli dolaşırım diyenlere.




Koyu lacivert: Koyu severim ama siyahlara da bürünmem diyorsanız tam size göre. İçinde hafif ışıltısı da varsa geceler için biçilmiş kaftan.




French ojeye yeni bir yorum: Beyazın tonlarıyla yapılan klasik french ojeyi bu sezon birbiriyle alakası olmayan renklerle uygulamak çok moda. Meraklı bakışlara hazır olun! 




Gümüş: Gümüş, bir diğer adıyla lamenin mat tonları oldukça cool duracak parmaklarınızda. Dikkat: İçinde sim olan tonları gece çıkmayacaksanız tercih etmeyin 
derim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder