26 Mart 2013 Salı

2013 İlkbahar-Yaz Sezonu Oje Trendleri

Havalar ısınmaya, paltolar kaldırılmaya, uzuvlar birer birer gözükmeye başladı. Sarıp sarmalandığımız kış aylarının yağmurları, haşin rüzgarları ellerimizi kuruttu. Oje trendlerini okuyup uygulamadan önce, güzel bir manikür ve bol bol nemlendirme şart. Bir kadının en çok görünen uzuvlarından biri olan ellerimizi ihmal etmeyelim!

Gelelim bahar ve yaz aylarında ne gibi oje trendlerinin bizi beklediğine...


Nude: Nude, yani varla yok arası. Ten renginden hallice denebilir. Sade şıklığın en büyük temsilcisi. Bu yaz, geçen yazlar pek sık sürdüğümüz neon renkleri bir kenara bırakıp nude'a geçiş yapıyoruz. Her kıyafetle, her ten rengiyle mükemmel gideceği tartışılmaz.






Mavi: Açık mavi tonları kış aylarında pek tercih edilmez. Ama yaz gelince özellikle buz mavisi ve mint tonları oldukça fazla rağbet görür. Önümüzdeki yazın favori ve bir o kadar da mütevazı renklerinden biri olacak mavi. Gökyüzü sıcaklığında, oldukça dikkat çeken elleri kim istemez? Özellikle de bronz ten ile tercih edilirse mavinin güzelliği iyice açığa çıkacak.






Tırnak süslemeleri: Cupcake, nazar boncuğu, çiçek böcek derken Nail Art aldı başını gidiyor. Tırnak stickerları ve ojeler ile yapılan süslemelere nazaran, havyar manikür denilen, boncuklu tırnakları sık sık göreceğiz. Özellikle tek bir tırnağa yapılınca hem çok şık, hem de sıra dışı duruyor.





Kadife tırnaklar: İstediğimiz renkte ojeyi sürüp üzerine piyasada satılan kadife görünümlü tozları uygulayıp yumuşacık tırnaklar elde edeceğiz bu yaz. Etrafınıza toplanıp ''bunu nasıl yaptıın?'' diye soracak olan kadınlara hazırlıklı olun!








Koyu tonlar: Yaz gelince siyahtan, lacivertten, bordodan uzaklaşırız istemeden. Elimiz gitmez kapkara renklere. Fakat bu yaz, o oje yaz ojesi bu oje kış ojesi ortadaki su şişesi demiyoruz. Her daim popülerliğini koruyan bu koyu renkler, bu yaz da zirveyi kimselere kaptırmayacak!









İki renkli French: Geçtiğimiz sonbahar-kış sezonunun da favorisi olan bu trendi bu yaz da ellerde sık sık
göreceğiz. Özellikle metalik tonlar ile mavi-lacivert tonları bir arada kullanıldığında oldukça albenili duruyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder